Call us toll free: +1 800 789 50 12
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Over ons

Pay Fast Forward

Pay Fast Forward is een Nederlandse payment service provider (PSP) die het merchants mogelijk maakt transacties veilig en snel online en mobiel af te handelen. We bieden kant-en-klare betaaloplossingen voor onder andere mobiele applicaties, webshops en digitale facturatiesystemen. Pay Fast Forward laat zowel kopers als verkopers veilig en betrouwbaar digitaal handelen.

Momenteel biedt Pay Fast Forward al iDEAL aan als betaalmethode. In de nabije toekomst zullen meer bekende betaalmethoden worden ondersteund.

Pay Fast Forward wordt inmiddels standaard geïntegreerd in alle applicaties van Ultimatum App. Ook met niet-standaard CMS- en softwaresystemen is Pay Fast Forward compatible. Neem contact op voor de maatwerkmogelijkheden voor uw situatie.

Waarom Pay Fast Forward?

Gemakkelijk betalingen aanbieden vanuit uw app

iDEAL is de meest gebruikte betalingsmethode in Nederland. Dit heeft te maken met dat het vele zekerheden biedt voor zowel consumenten als verkopers. Consumenten hechten namelijk een grote waarde aan een veilig, snel en efficiënt betaalsysteem. Het is dan ook niet voor niets dat er jaarlijks een stijging te bemerken is in het aantal producten en diensten dat online is afgerekend met iDEAL. iDEAL is momenteel de enige betaalmethode die Pay Fast Forward aanbied.

Certificaat om iDEAL aan te kunnen bieden

Pay Fast Forward heeft het certificaat van Currence om iDEAL te kunnen aanbieden als Collecting Payment Service Provider (CPSP). Dit betekent dat Pay Fast Forward volledig voldoet aan alle eisen van Currence met betrekking tot onder andere techniek, veiligheid en betrouwbaarheid. 

Veiligheid staat hoog in ons vaandel

Het beveiligen van websites met een SSL certificaat is al jaren een must voor websites die met persoonlijke, financiële of andere vertrouwelijke gegevens werken. Een website met een SSL certificaat is te herkennen aan “HTTPS” in de adresbalk en de bekende afbeelding van een slotje. De verbinding tussen onze website en klanten is beveiligd met het best verzekerde 2048-bit SSL certificaat met Extended Validation geleverd door Comodo. Betalingegevens die klanten direct bij de bank invoeren vallen buiten ons bereik en worden dan ook niet door ons opgeslagen.

Integreert naadloos met partnersystemen

Onze partners verzorgen momenteel de volledige realisatie van de technische koppeling (API) met het Pay Fast Forward betalingssysteem. Op deze manier hoeft u zelf niet zorg te dragen voor deze integratie.

Snelle uitbetaling

Transacties worden vrijwel binnen Enkele werkdagen uitbetaald.

Geen technische kennis nodig

Realisatie van technische betalingskoppelingen via Pay Fast Forward worden u momenteel uit handen genomen

Optimaal voor alle apparaten

Geoptimaliseerd voor transacties via computer, tablet én smartphone.

Veilig & Betrouwbaar

Alle transacties vinden plaats over  een beveiligde SSL-verbinding.